Adatvédelem

A Disztribútor Kft. örül annak, hogy Ön felkereste honlapunkat, és hogy érdeklődik vállalkozásunk iránt. Mi komolyan vesszük az Ön személyes adatainak védelmét, és szeretnénk, ha biztonságban érezné magát internetes oldalaink böngészése közben. Az Ön magánszférájának védelme a személyes adatok kezelése során számunkra fontos dolog, amit figyelembe veszünk üzleti folyamatainknál. A weboldalaink látogatása során lekérdezett személyes adatokat annak az országnak az adatvédelmi szabályozása szerint kezeljük és dolgozzuk fel, ahol az adatkezelésért felelős részleg székel. Magyarország vonatkozásában a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX tv., valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. előírásainak szem előtt tartásával. A Disztribútor Kft. weboldalai tartalmazhatnak linkeket harmadik fél honlapjaira, amelyekre ez az adatvédelmi nyilatkozat nem terjed ki.


Személyes adatok lekérdezése és kezelése
Amikor Ön weboldalainkat felkeresi, webszervereink mindig tárolják azt az IP címet, amelyet az Ön Internet-szolgáltatója Önnek kiutalt, azt a weboldalt, amelyről kiindulva Ön minket felkeres, azokat az oldalakat, amelyeket Ön nálunk megtekint, valamint látogatásának dátumát és időtartamát. Személyes adatok tárolására csak akkor kerül sor, ha Ön ezeket önkéntesen, például regisztrálás, közvélemény-kutatás, pályázatok keretében, illetve egy szerződés lebonyolítása érdekében közli.


Személyes adatok felhasználása és továbbadása
A Disztribútor Kft. az Ön személyi adatait a weboldalak műszaki adminisztrációjához, az ügyfélkezeléshez, termékekkel kapcsolatos felmérésekhez és marketingcélokra mindig csak az ahhoz mindenkor szükséges mértékben használja fel.
Személyes adatok továbbadása állami intézmények, hatóságok részére csak arra kényszerítő nemzeti jogszabályok keretében történik. Munkatársainkat, ügynökségeinket és kereskedőinket titoktartásra köteleztük.


Választási lehetőség
Szeretnénk az Ön adatait arra felhasználni, hogy tájékoztathassuk Önt termékeinkről és szolgáltatásainkról, és hogy adott esetben megkérdezhessük ezekkel kapcsolatos véleményét. Az efféle akciókban való részvétel önkéntes. Amennyiben az adatkezelés megszüntetését kéri, bármikor közölheti ezt velünk a beazonosításához szükséges módon, hogy mi az adatok kezelését megszüntessük.


Biztonság
A Disztribútor Kft. műszaki és szervezési biztonsági intézkedéseket alkalmaz annak érdekében, hogy az Ön általunk kezelt adatait megvédje megváltoztatás, megsemmisítés, véletlen megsemmisülés, sérülés és jogosulatlan hozzáférés ellen. Biztonsági intézkedéseinket a technológiai fejlődésnek megfelelően folyamatosan javítjuk


Felvilágosítási jog
Kérelmére az adatkezelő közli Önnel legfeljebb 30 napon belül, írásban, az érvényes jogszabályoknak megfelelően, hogy tárolunk-e Önnel kapcsolatos személyes adatokat, és ha igen, melyeket. Ha Ön felhasználóként regisztrálva van, élhet azzal a lehetőséggel is, hogy saját maga megtekinthesse, és adott esetben törölhesse vagy megváltoztathassa az adatokat. Amennyiben az adatok helyességére és aktualitására irányuló igyekezetünk ellenére hibás információkat tárolnánk, úgy azokat az Ön kérésére kijavítjuk.