Rólunk

A Transagent Cégcsoport bemutatása

Cégcsoportunk 1984 óta eredményesen működő, családi tulajdonban lévő vállalkozás, melynek fő törekvése a hosszú távú kapcsolatok kiépítése, ápolása és a minden körülmények közötti megbízható partneri kapcsolatok kialakítása.

Szakmai tevékenységünkben meghatározó szerepet játszik az építőipari, fuvarozási, környezetvédelmi területen szerzett több évtizedes tapasztalat, mely szakismereteit munkatársaink a Mélyépítő Vállalatnál és a Földgép Vállalatnál alapozták meg.

Cégünk hírnevét és üzleti sikereit minőségi szolgáltatásaival, versenyképes áraival, a vállalt rövid határidők betartásával alapozta meg.

Munkánkkal elértük, hogy megbízóink eddig rejtve maradt lehetőségeiket feltárják és megoldják a fejlődésük útjába került akadályokat, így megerősödve képesek magas szintű teljesítményt nyújtani folyamatosan változó világunkban.

Mi mindenben tudunk Önnek segíteni?

Tevékenységünket közúton saját fuvareszközzel végezzük, kis terjedelmű, de nagy értékű árukat fuvarozunk. Vasúti szállítmányozói tevékenységünk Európára korlátozódik. A hatékonyabb munkavégzés és a versenyképesebb árak érdekében egy külön vállalkozást hoztunk létre a DISZTRIBÚTOR Kft-t.

A Disztribútor Kft. bemutatása

Céljaink között kiemelkedően fontos a hosszú távú, megbízható partnerkapcsolatok kialakítása. Munkánkkal elértük, hogy megbízóink eddig rejtve maradt lehetőségeiket feltárják és megoldják a fejlődésük útjába került akadályokat , így megerősödve képesek magasabb szintű teljesítményt nyújtani folyamatosan változó világunkban.

A Disztribútor Kft. szolgáltatásai

-ÁRUFUVAROZÁS ÉS LOGISZTIKAI TEVÉKENYSÉG
-KÖLTÖZTETÉSI TEVÉKENYSÉG
-RAKTÁROZÁSI TEVÉKENYSÉG