+36 1 213 90 83 | +36 1 201 03 89 info@transagent.hu

Rólunk

Cégünk 1984 óta eredményesen működő, családi tulajdonban lévő vállalkozás, melynek fő törekvése a hosszú távú kapcsolatok kiépítése, ápolása és a minden körülmények közötti megbízható partneri kapcsolatok kialakítása.

Szakmai tevékenységünkben meghatározó szerepet játszik az építőipari, fuvarozási, környezetvédelmi területen szerzett több évtizedes tapasztalat, mely szakismereteit munkatársaink a Mélyépítő Vállalatnál és a Földgép Vállalatnál alapozták meg.

Cégünk hírnevét és üzleti sikereit minőségi szolgáltatásaival, versenyképes áraival, a vállalt rövid határidők betartásával alapozta meg.

Munkánkkal elértük, hogy megbízóink eddig rejtve maradt lehetőségeiket feltárják és megoldják a fejlődésük útjába került akadályokat, így megerősödve képesek magas szintű teljesítményt nyújtani folyamatosan változó világunkban.

Mi mindenben tudunk Önnek segíteni?

 

Árufuvarozás
Építőipar
Környezetvédelem

 

Végezetül megköszönjük figyelmüket, s egyúttal kérjük, hogy szakterületeinket érintő gondjaikkal akkor is forduljanak hozzánk, ha csak egyszerű tanácsra, vagy kapcsolatra van szükségük. Munkatársaink mindig szívesen állnak rendelkezésükre, hiszen egy érdekes gondolat, vagy izgalmas felvetés részünkre is hasznos, látókörünket bővítő és egy újabb kapcsolat lehetőségét is felveti.